QUE FEM

A Blava Tours oferim assessorament i gestió personalitzada abans, durant i després de cada sortida o viatge.

  • Assessorem, dissenyem i preparem els pressupostos a mida necessaris a per escollir el destí i programa idoni.
  • Visita al centre per presentar el viatge i aclarir dubtes.
  • Gestió integral del viatge fent la contractació de: transport, allotjament, àpats, visites, assegurança i servei d’acompanyament.
  • Contractació directe amb tots els allotjaments i serveis que composen el viatge.
  • Concretem un calendari d’accions des de la contractació del viatge fins a la finalització.
  • T’assignem un agent de viatges per tal que tinguis un únic interlocutor.
  • Després de tota la planificació del viatge, et facilitem un extens dossier amb tota la documentació necessària pel teu viatge.
  • Comunicació àgil i propera abans i després del viatge amb assistència 24/7 durant el viatge.
viatges avió
viatges
Preparació Viatge

QUI SOM

Som una empresa amb una llarga trajectòria, de treball i formació, en el sector del turisme i  anys d’experiència organitzant viatges en grup.

Essent bons coneixedors del què fem i com ho hem de fer, hem volgut iniciar aquest nova etapa per poder organitzar els viatges essent fidels a la nostra filosofia de treball.  Aquesta es caracteritza per un tracte proper, personalitzat i franc, i a tot això hi sumem un treball seriós i rigorós en el que cuidem cada detall del viatge, des del procés d’organització fins al desenvolupament d’aquest. El nostre objectiu com a empresa és tenir un creixement sostenible i equilibrat per seguir essent  l’agència propera i de confiança de tot els nostres clients.

Viatjar sempre ha estat la nostra passió i ja de ben joves la nostra professió. És per això que no parem de viatjar i explorar destins per tal d’oferir als nostres clients la millor selecció de viatges i experiències proporcionant un producte de qualitat a un preu  molt competitiu. 

Tenim clar que cada grup és diferent i té necessitats de viatge diferents. És per això que dissenyem cada programa a mida, segons les necessitats de cada grup.

A Blava Tours treballem perquè el vostre viatge sigui una experiència única. Nosaltres ens encarreguem de l’organització integral del viatge, així que vosaltres només cal que trieu la destinació i gaudiu del viatge

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT