ESTADES LINGÜÍSTIQUES

A Blava Tours som conscients de la importància que té avui dia parlar anglès i, per això, oferim programes d’immersió lingüística i cultural.

Aquestes estades lingüístiques són programes educatius que ofereixen als estudiants l’oportunitat d’immersió total en una llengua estrangera, amb l’objectiu de millorar les seves habilitats comunicatives i oferir-los una experiència cultural en un entorn real.

Mini Stays – Estades per a grups escolars a l’estranger

Summer Stays – Estades d’estiu per a joves a l’estranger

Academic Year – Any acadèmic per a joves i grups escolars a l’estranger

Talent Work Expirience – Treballa a l’estranger per a joves i adults

Els destins de les nostres estades a l’estranger són a  Irlanda, Escòcia, Anglaterra i Malta.

Mini Stays - Estades per a grups escolars a l’estranger

Mini Stay Londres

Aquests programes estan enfocats a reforçar i millorar la fluïdesa dels alumnes de secundaria i batxillerat. Aquestes estades són durant l’època escolar i la seva durada pot ser de 4 a 10 dies. Dissenyem les estades segons les necessitats de cada centre.

Oferim una gestió integral i personalitzada de les estades. Us assessorem per confeccionar l’estada a mida segons les vostres necessitats i ens encarreguem de la contractació dels vols, trasllats al destí, allotjament en família / hostel, àpats, curs d’anglès, programes d’activitats i excursions, assegurança… A més d’una assistència telefònica 24h durant l’estada. En definitiva, no us heu de preocupar de res, nosaltres us assessorem i ens encarreguem de reservar i gestionar  tot el que pugueu necessitar.

 

Segons el tipus d’allotjament i activitats hem elaborat tres programes:

Programa 1 : Estada amb famílies + classes d’anglès + activitats oci i/o culturals.

Programa 2: Estada amb famílies + activitats oci i/o culturals.

Programa 3 : Estada amb hotel / hostel + activitats oci i/o culturals.

Summer Stays - Estades d’estiu per a joves a l’estranger

Aquests programes estan enfocats a reforçar i millorar la fluïdesa dels alumnes de secundaria i batxillerat. Aquestes estades són durant el mesos d’estiu, de juliol a setembre, i la seva durada pot ser de dues a tres setmanes. Disposem de programes d’aventura i uns altres especialitzats en rugby, surf, vela i hípica.

L’allotjament serà amb famílies.

Oferim una gestió integral de les estades. Us assessorem i ens encarreguem de la contractació dels vols, trasllats al destí, allotjament en família amb pensió completa, curs d’anglès, programes d’activitats i excursions, assegurança… Disposem de monitor d’acompanyament des d’Espanya i us oferim assistència telefònica 24h durant l’estada. En definitiva, no us heu de preocupar de res, nosaltres us assessorem i ens encarreguem de reservar i gestionar tot el que puguin necessitar durant l’estada.

Summer Stays

Academic Year - Any acadèmic per a joves i grups escolars a l’estranger

Academic Year

Aquest programa està enfocat a reforçar i millorar altament les habilitats lingüístiques  dels alumnes de secundaria i batxillerat. A més, aquesta experiència els brinda l’oportunitat d’ampliar horitzons culturals i acadèmics, establir relacions internacionals, creixement personal i esdevenir una persona independent. És una experiència enriquidora que pot tenir un impacte profund en la seva vida, tant a curt com a llarg termini.

Aquestes estades són durant l’època escolar i la seva durada pot ser d’un any, semestre o trimestre escolar.

El curs acadèmic pot realitzar-se amb allotjament en internat o allotjament amb família.

 

Segons el destí, els col·legis poden ser masculins, femenins o mixtes, d’àmbit públic o privat. Us proporcionarem un llistat dels centres i les característiques.

Oferim una gestió integral de les estades. Us assessorem i ens encarreguem de la contractació dels vols, trasllats al destí, concertar l’escola on realitzar el curs, allotjament en família/internat amb pensió completa, assegurança… Abans de l’estada, hi ha una orientació i informació per l’alumne i família. I durant l’estada l’alumne tindrà una sessió d’orientació a l’arribada al col·legi i aquest estarà amb avaluació, recolzament i contacte regular amb un responsable local representat de l’empresa.  A més d’una assistència telefònica 24h durant l’estada. En definitiva, no us heu de preocupar de res, nosaltres us assessorem i ens encarreguem de reservar i gestionar  tot el que puguin necessitar durant l’estada. 

Talent Work Expirience - Treballa a l’estranger per a joves i adults

Aquest programa està enfocat a les persones majors d’edat que volen viure l’experiència de treballar a l’estranger. Cal haver treballat anteriorment per poder confeccionar un CV i un nivell mínim d’anglès (B1) per poder-se comunicar en el lloc de treball.

Aquestes estades acostumen a ser durant els mesos de juny a setembre.

Podràs escollir el tipus d’allotjament: família, residència, hotels, hostels o en el mateix centre on realitzaràs las pràctiques.

 

Talent Work

Oferim assessorament abans i després de l’estada a l’estranger, buscarem les oportunitats laborals que millor s’adaptin als teus plans d’estudis, experiència i objectius professionals, concertem l’allotjament, els vols, classes d’anglès… A més d’una assistència telefònica 24h durant l’estada. En definitiva, no us heu de preocupar de res, nosaltres us assessorem i ens encarreguem de reservar i gestionar  tot el que puguin necessitar durant l’estada. 

Envia'ns un formulari i demana pressupost

Valor seleccionado: 0

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT