LA CERDANYA

Viatge fi de curs La Cerdanya

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS A LA CERDANYA

Durant   aquest   viatge visitarem la popular comarca de La Cerdanya. Una comarca històrica amb un alt grau ecològic, una vall envoltada dels verd de les seves praderes i muntanyes. A part de l’atractiu natural, també alberga un gran valor cultural en els seus pobles i monuments, que sens dubte fan que la visita a la zona sigui d’allò més completa.

En aquest viatge gaudirem d’uns dies intensos i plens d’aventures on poder practicar esports i activitats de muntanya. En els transcurs del viatge realitzarem les activitats de: parc d’aventura, trekking, espeleologia, via ferrada, ruta d’orientació i canoes.

Començarem vivint l’aventura en un parc on hi trobem divertits circuits instal·lats als arbres amb ponts tibetans, escales, tirolines i d’altres elements que ens faran passar una jornada molt emocionant. Durant l’activitat d’espeleologia ens endinsarem en una cova on hi trobarem formacions típiques del mon subterrani; estalactites, estalagmites, formacions de calç, que fan d’aquest lloc un paratge únic i difícil d’oblidar. Tindrem un primer contacte amb una via ferrada, un itinerari, normalment vertical, equipat amb material divers: claus, grapes, preses, passamans, cadenes i altres elements que permeten d’una manera segura, arribar a zones remotes de difícil accés per senderistes i no avesats a l’escalada. Seguirem una ruta d’orientació i practicarem l’activitat de canoes en un canal o embassament d’aigües tranquil·les.

Per estar en ple contacte amb la natura, passarem una jornada de senderisme recorrent algunes de les inacabables rutes que ens ofereix l’entorn.  

Per relaxar-nos i agafar forces, ens anirem a banyar en un dels banys termals exteriors que ens ofereix la zona com són els banys de Dorres o els de Lló.

Descobrirem algunes de les poblacions amb més encant de la zona. Començarem amb la visita a Puigcerdà, capital històrica de la  comarca, una ciutat plena de vida en qualsevol època de l’any. Hi destaquem l’Estany de Puigcerdà i el Parc Schierbeck, el campanar i  l’antiga església de Santa Maria. Altres viles interessats són Bellver de Cerdanya, Prullans, Meranges, Llívia i Alp, entre altres.

Depenent de la temporada i/o les necessitats del grup, aquestes activitats podran ser substituïdes o complementades per d’altres com són el descens de barrancs, la via ferrada, l’excursió amb cavalls, el Paintball, l’hidrospeed, el ràfting, rutes d’orientació, entre altres.

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida a les necessitat de cada centre. Per trobar la vostra opció, només cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida.

DETALLS:

TRANSPORT: AUTOCAR

DURADA: 4 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA, NATURA I AVENTURA

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

 

ITINERARI

DIA 1: ORIGEN – PARC D’AVENTURA – PUIGCERDÀ

DIA 2: ESPELEOLOGIA – VIA FERRADA – ORIENTACIÓ

DIA 3: SENDERISME – BANYS TERMALS – POBLES AMB ENCANT

DIA 4: CANOES – ORIGEN

fi de curs pirineu

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT