EL PALLARS

Pallars activitats

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS EL PALLARS

Durant   aquest   viatge de fi de curs visitarem la comarca del Pallars Sobirà, on la naturalesa s’exhibeix en estat pur. Gairebé tot el territori que ocupa la comarca és espai natural protegit.

En aquest viatge gaudirem d’ uns dies intensos i plens d’aventures on poder practicar esports i activitats de muntanya.

Visita al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, ubicat al bell mig de la Serralada dels Pirineus. Gaudirem d’un impressionant relleu i una gran riquesa de fauna i vegetació. Per accedir-hi, sortida des del poble d’Espot en vehicles tot terreny fins al llac de Sant Maurici acompanyats per un guia interpretador.

Descobrirem algunes de les principals poblacions de la zona com són Sort, Esterri d’Àneu, Espot i Llavorsí; i ens allotjarem en un d’aquests municipis. També visitarem l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, una casa típica pallaresa que manté la seva estructura original, mostrant la vida familiar i de l’espai domèstic en aquestes valls pirinenques durant la primera meitat del segle xx. 

Com a proposta complementaria, possibilitat de visitar la Central Hidroelèctrica de Tavascan.

Practicarem alguns dels esports d’aventura més populars de la zona com són el ràfting, l’activitat estrella de la zona, on es realitza el descens amb embarcacions en aigües braves; canviarem l’entorn a aigües més tranquil·les realitzant en un llac l’activitat de canoes; i seguirem uns circuits d’aventura instal·lats als arbres amb ponts tibetans, escales, tirolines i d’altres elements que ens faran passar una jornada molt emocionant.

Depenent de la temporada i/o les necessitats del grup, aquestes activitats podran ser substituïdes  per d’altres com són el descens de barrancs, l’hidrospeed, l’excursió amb cavalls, el Paintball, l’escalada, entre altres.

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida a les necessitat de cada centre. Per trobar la vostra opció, només cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida.

DETALLS:

TRANSPORT: AUTOCAR

DURADA: 4 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA, NATURA I AVENTURA

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

 

ITINERARI

DIA 1: ORIGEN – PARC D’AVENTURA

DIA 2: RÀFTING – RUTA POBLES AMB ENCANT – ECOMUSEU DE LES VALLS D’ÀNEU

DIA 3: EXCURSIÓ PARC NACIONAL – SORT

DIA 4: CANOES – ORIGEN

Viatge fii de curs Pallars

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT