COSTA BRAVA

palamos
sortida dia padel surf

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS COSTA BRAVA

Durant   aquest   viatge gaudirem d’unes divertides i emocionants jornades d’aventura i esports nàutics a la Costa Brava. Aquest territori és en una de les zones costaneres més boniques del litoral català. Petites cales rodejades de penya-segats rocosos formen gran part del paisatge de la Costa Brava, el tram litoral més agrest de Catalunya.

Proposem diferents localitzacions perquè pugueu triar la que més s’adapti a les vostres necessitats, ja sigui per la ubicació, el tipus d’allotjament i/o l’entorn. Segons l’indret, els grups podran estar allotjats en càmpings (acomodació tipus bungalow) i/o en hotels. Els tres punts principals són en la zona de Palamós, Platja d’Aro i Roses.

Durant tota l’estada practicarem activitats com són: caiac, snorkel, pàdel surf, iniciació a la immersió, rocòdrom, jocs de platja i ruta d’orientació. Aquestes activitats podran ser substituïdes o complementades per d’altres com són: banana boat o també conegut com a xurro, flyfish, tirolines, volta en barca, gimcana groga, passeig en catamarà, parc d’aventura… En cada activitat el grup estarà acompanyant de monitors especialitzats per tal de poder gaudir d’una jornada lúdica, d’aprenentatge i, al mateix temps, amb la màxima seguretat.  

Aquestes estades també es poden complementar amb visites culturals de  proximitat en la zona on estem allotjats i, per conèixer l’entorn i fer activitat física, possibilitat de realitzar jornades de senderisme tot seguint trams de l’emblemàtic GR – Camí de Ronda.   

Com a cloenda del viatge, possibilitar de passar una jornada en un dels parcs aquàtics de la zona on gaudirem d’una jornada refrescant i divertida en atraccions com són: piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i les fantàstiques pistes toves.

Possibilitat de tenir monitoratge durant tota l’estada. Amb aquesta proposta el grup estarà acompanyant d’un equip de monitors durant tota l’estada, des del  moment de l’arribada fins a la tornada a l’escola. Aquest equip s’encarregarà de la gestió del viatge, coordinació de totes les activitats, supervisió durant tots els àpats,   dinamització del grup i durant les nits organitzaran activitats.

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida a les necessitat de cada centre. Per trobar la vostra opció, només cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida.

DETALLS:

TRANSPORT: AUTOCAR

DURADA: 3 DIES

TIPUS VIATGE:  AVENTURA I NATURA

PENSIÓ: PENSIÓ COMPLETA

 

ITINERARI

 

DIA 1: ORIGEN – PALAMÓS / ROSES / PLATJA D’ARO – PÀDEL SURF – JOCS PLATJA – JOC NIT

DIA 2: CAIAC – SNORKEL – GIMCANA – JOC NIT

DIA 3: TREKKING GR – JOCS PLATJA – ORIGEN

Roses fi de curs

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT