ROMA

Viatge fi de curs Roma
Viatge fi de cus Roma

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS ROMA:

Durant   aquest   viatge de fi de curs, tindrem l’oportunitat de conèixer Roma, la capital d’Itàlia. L’anomenada Ciutat Eterna , per tots els monuments que en ella s’hi troben i que han perviscut des de l’antic Imperi romà, és una de les ciutats amb més història d’Europa.

Roma és una exposició d’art a l’aire lliure on s’hi fusionen diferents èpoques que perviuen eternament. Farem interessants visites culturals als espais més emblemàtics de la ciutat, ens passejarem pels carrers principals i al mateix temps que gaudirem de la vida i ambient  de la ciutat.  Entre els principals monuments hi destaquen el fòrum, el Coliseu, el panteó d’Agripa, l’arc de Constantí, el castell Sant’Angelo, la plaça d’Espanya, la plaça de Nova i la Fontana di Trevi, entre altres.

En el viatge de fi de curs a Roma, tindrem l’oportunitat de visitar el petit estat del Vaticà, el cor de l’església catòlica. Visitarem l’església de Sant Pere i els Museus Vaticans, uns dels museus de més fama mundial. La joia del museu és la famosa Capella Sixtina on Miquel Ángel hi va deixar alguns dels frescos més valorats i populars del món.

Durant aquest viatge no ens podem perdre la visita a alguns del seus barris amb més ambient com seria el barri de Trastevere ple de tabernes, temples  de tesors artístics, i comerços tradicionals, i l barri de Monti, el regne de la moda alternativa.

Possibilitat de visitar altres monuments que ens ofereix la ciutat com seria la visita al Palau Borghese, un museu d’art ple de pintures de Caravaggio i escultures de Bernini o visitar una de les misterioses i fascinants catacumbes que alberga la ciutat, com són les de Sant Calixt.

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida a les necessitat de cada centre. En aquest itinerari proposem de realitzar el viatge en avió però tenim la possibilitat de fer-ho a bord del ferri de Grimaldi Lines. Per trobar la vostre opció, no més cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida.

DETALLS:

TRANSPORT: AVIÓ

DURADA: 5 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ

 

ITINERARI

DIA 1: AEROPORT ORIGEN – AEROPORT ROMA – ROMA

DIA 2: COLISEU – FÒRUMS – ROMA BARROCA

DIA 3: CATACUMBES – TRASTEVERE

DIA 4: CIUTAT DEL VATICÀ

DIA 5: ROMA – AEROPORT ROMA – AEROPORT ORIGEN

Roma

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT