PRAGA

Viatge fi de curs Praga
Praga

DESCRIPCIÓ:

Durant   aquest   viatge tindrem l’oportunitat de conèixer Praga, la capital de la República Txeca. Visitarem una de les ciutats més màgiques en ple centre d’Europa. La història ha sacsejat la capital txeca en nombroses ocasions i el segle XX es va acarnissar especialment amb ella durant les dues guerres mundials amb la invasió nazi, l’èxode jueu, els estralls de comunisme… Malgrat això, durant la visita ens veurem immersos en una ciutat de conta de fades tot passejant per carrers amb edificis medievals, renaixentistes i barrocs.

En el viatge de fi de curs a Praga, farem interessants visites culturals als espais més emblemàtics de la ciutat, ens passejarem pels carrers principals i al mateix temps que gaudirem de la vida i ambient  de la ciutat.  Entre els principals monuments hi destaquen el Pont de Carles, el Castell de Praga rodejant la Catedral, el Carreró de l’Or, la catedral de San Vito, el Palau Reial, la Torre de la Pólvora, el monestir d’Strahov, l’església de Loreto, l’antic Ajuntament, la plaça de Wenceslao, la Casa Dansant, l’Illa de Kampa… I també veurem el Barri Jueu on hi destaquen les sis sinagogues i el seu cementiri.

Tampoc hi pot faltar un passeig en barca pel riu Moldava, des d’on podrem divisar la silueta de la ciutat. I tindrem temps de respirar aire pur, relaxar-nos i gaudir d’unes espectaculars visites de la ciutat quan visitem l’emblemàtic parc de Petrin.

Possibilitat de visitar el camp de Concentració de Terezin. Durant la Segona Guerra Mundial en aquest poble s’hi va muntar un gueto jueu , i per altre, un camp de concentració nazi dins de la petita fortalesa del mateix. Terezin també va ser utilitzat també pels nazis com a ‘exemple’ d’una ciutat jueva sota el règim nazi.

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida a les necessitat de cada centre. Per trobar la vostre opció, no més cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida.

DETALLS:

TRANSPORT: AVIÓ

DURADA: 5 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

 

ITINERARI

DIA 1: AEROPORT ORIGEN – AEROPORT PRAGA – PRAGA

DIA 2: DISTRICTE DEL CASTELL – DISTRICTE CIUTAT PETITA

DIA 3: DISTRITECTE CIUTA VELLA – DISTRICTE CIUTAT NOVA

DIA 4: BARRI JUEU – PARC PETRIN

DIA 5: CAMP DE CONCENTRACIÓ – AEROPORT PRAGA – AEROPORT ORIGEN

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT