LONDRES

Estades linguistiques
Viatge fi de curs Londres

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS LONDRES:

Durant   aquest   viatge de fi de curs a Londres tindrem l’oportunitat de conèixer la capital del Regne Unit.  Descobrirem una de les ciutats més vibrants i un dels centres culturals i artístics més importants del món.  

Farem interessants visites culturals als espais més emblemàtics de la ciutat, ens passejarem pels carrers principals i al mateix temps que gaudirem de la vida i ambient  de la ciutat. Entre els principals monuments hi trobem el Big Ben, el Tower Bridge, l’abadia de Westminster, Piccadilly Circus, la Torre de Londres, el Palau de Buckingham, Trafalgar Square, els carrers Oxford i Regent Street.

Visitarem els barris més emblemàtics de la ciutat. Camdentown, el mercat més gran de la ciutat on hi podem escoltar música en directe i comprar en les seves botigues alternatives i paradetes que l’envolten. Nothing Hill, famós pel mercat de Portobello i les seves cases de colors. El Soho, amb galeries d’art, botigues originals i pubs històrics. Covent Garden, amb un preciós mercat cobert on hi trobem artistes i teatres on es realitzen els grans musicals.  

Tindrem la possibilitat de relaxar-nos en un dels punts verds més importants de la ciutat: el Hyde Park. Es tracta del parc més gran i popular de la ciutat on s’hi troba un enorme llac, diferent monuments, un jardí de roses i el jardins i el Palau de Kensington.

Possibilitat de visitar alguns dels seus museus més importants de la ciutat com són el British Museum, la National Gallery, el Tate Modern, el Museu d’Història Natural o el London Museum.

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida a les necessitat de cada centre. Per trobar la vostra opció, només cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida.

DETALLS:

TRANSPORT: AVIÓ

DURADA: 5 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

 

ITINERARI:

DIA 1: AEROPORT ORIGEN – AEROPORT LONDRES – LONDRES SOHO

DIA 2: WESTMINSTER – BUCKINGHAM – COVENT GARDEN

DIA 3: BRISTISH MUSEUM – REGENT PARK – CANDEMTOWN

DIA 4: LONDON MUSEUM – TORRE LONDRES – CITY

DIA 5: NOTHING HILL – HYDE PARK – AEROPORT LONDRES – AEROPORT ORIGEN

Viatge Londres

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT