DUBLÍN

Dublin

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS A DUBLIN

Durant   aquest   viatge de fi de curs tindrem l’oportunitat de conèixer Dublín, la capital d’Irlanda.  Visitarem una de les ciutats més animades d’Europa. Tot i ser una urbs que acull seus tant importants com la de Facebook, Google o Linkedin a Europa, la capital irlandesa no ha perdut la seva identitat.

Farem interessants visites culturals als espais més emblemàtics de la ciutat, ens passejarem pels carrers principals i al mateix temps que gaudirem de la vida i ambient  de la ciutat. Entre els principals monuments hi destaquen  El Trinity College, la catedral de St Patrick’s, el Castell de Dublín, les cases d’estil georgià a Merrion Square, les estàtues d’Oscar Wilde i la Molly Malone, la catedral Christ Church, l’Ajuntament…

Gran part de l’ambient local dublinès es concentra en dos carrers: O’Connel Street i Grafton Street, amb el bullici de gent entre botigues i monuments. Quan arriba el capvespre, l’eix de l’ambient  es reubica en el  mític barri de Temple Bar, on carrerons empedrats i pubs s’omplen de  locals i turistes. En aquestes tabernes hi podrem degustar plats típics irlandesos escoltant música en directe.

Tindrem la possibilitat de relaxar-nos en dos dels punts verds més importants de la ciutat. En el bell mig de la ciutat hi trobem Saint Stephen’s Green, un parc urbà d’estil victorià. Si volem fer un passeig més llarg, podem arribar al Phoenix Park, un extens pulmó verd de la ciutat perfecta, per fer-hi llargs passejos mentre intentes veure algun dels cérvols que hi viuen.

Possibilitat de visitar la Guiness Storehouse, la presó de Kilmainham Gaol, el museu Dublinia, practicar esports gaèlics… I també de realitzar excursions a Howth, típic poble costaner de tradició pesquera, o Galway amb els espectaculars penya-segats Cliffs of Moher…

Possibilitat de realitzar estades lingüístiques.

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida a les necessitat de cada centre. Per trobar la vostra opció, només cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida.

DETALLS:

TRANSPORT: AVIÓ

DURADA: 5 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

ITINERARI:

DIA 1: AEROPORT ORIGEN – AEROPORT DUBLÍN  – DUBLÍN

DIA 2: TOUR DUBLÍN – TEMPLE BAR

DIA 3: CASTELL – CHRISTH CHURCH –  ST.PATRICK

DIA 4: HOWTH – PHOENIX PARK

DIA 5: DUBLÍN – AEROPORT DUBLÍN – AEROPORT ORIGEN

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT