ANDALUSIA

Andalusia
sevilla

DESCRIPCIÓ DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS ANDALUSIA:

Durant aquest viatge de fi de curs per Andalusia, tindrem l’ oportunitat de submergir-nos  en  una alegre i hospitalària terra de cultura, història, festa, natura i bon menjar. Visitarem des d’impressionants monuments a un entorn natural ple de contrastos, viurem l’alegre ambient en els seus carrers i locals i degustarem productes molt saborosos.

La cultura andalusa la podrem conèixer, per exemple, descobrint els seus espais declarats Patrimoni de la Humanitat. A Granada hi trobem l’Alhambra, el Generalife i l’Albaicín; A Sevilla la Catedral amb la Giralda, l’Alcázar i l’Arxiu d’Índies.

En aquest ciurcuït trobarem una gran varietat de naturalesa, que va des de les platges de la Costa de la Luz fins els camps d’oliveres de Jaén.  Tindrem l’oportunitat de visitar la seva costa quan fem una parada a Cádiz i a Màlaga.

A tot això, recordem que a Andalusia hi ha mil sabors que provar. Des del ‘pescaíto’ frito, al pernil de Huelva, el saborós oli d’oliva o plats típics con el gaspatxo i el salmorejo.

Andalusia és una regió amb una gran extensió que ens permet oferir un ampli ventall d’itineraris. Algunes altres opcions de visites podrien ser Còrdova, el Coto de Doñana, pobles i platges costaneres, activitats de senderisme a Sierra Nevada o el Caminito del Rey… Per trobar la vostra opció, només cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida.

DETALLS:

TRANSPORT: AUTOCAR

DURADA:  6 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ

ITINERARI

DIA 1: ORIGEN – NIT EN RUTA

DIA 2: SEVILLA

DIA 3: SEVILLA – CÁDIZ – MÁLAGA

DIA 4: MÁLAGA – GRANADA

DIA 5: GRANADA

DIA 6: GRANADA – ORIGEN

Viatge fi de curs Granada

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT