SUD D'ESPANYA

Andalusia
sevilla

VIATGE PEL SUD D'ESPANYA

El sud d’Espanya és una regió turística molt popular a causa del seu clima càlid i assolellat durant tot l’any, les seves belles platges. Compta amb una àmplia oferta cultural, històrica, natural i gastronòmica.

Andalusia és la comunitat autònoma més gran del sud d’Espanya i un de les destinacions turístiques més importants de la regió. La regió és famosa per les seves ciutats històriques com Sevilla, Granada, Còrdova i Màlaga, que compten amb impressionants monuments, palaus i jardins que reflecteixen la rica herència cultural de la regió. A més, Andalusia és llar d’alguns dels llocs més emblemàtics d’Espanya, com l’Alhambra a Granada, la Giralda a Sevilla, la Mesquita de Còrdova o el Museu Picasso de Màlaga.
La regió també compta amb algunes de les millors platges d’Espanya, com la Costa del Sol, la Costa de la Llum i la Costa Tropical, que ofereixen bells paisatges costaners, una àmplia oferta d’activitats nàutiques i una excel·lent gastronomia basada en peixos i mariscos.

A l’interior d’Andalusia, els viatgers poden gaudir de bells paisatges naturals amb importants parcs nacionals.
Parc Nacional de Doñana: és un dels parcs nacionals més importants d’Espanya i compta amb una gran diversitat de fauna i flora, sent un lloc perfecte per als amants de la naturalesa i l’ecoturisme.

Sierra Nevada: és la cadena muntanyenca més alta del sud d’Espanya i compta amb l’estació d’esquí més meridional d’Europa. Aquí podràs gaudir d’activitats a l’aire lliure com l’esquí, el senderisme, l’escalada i el parapent.

Altres regions turístiques importants en el sud d’Espanya inclouen la regió de Múrcia, que compta amb belles platges i una excel·lent gastronomia, la província d’Almeria, coneguda pel seu impressionant paisatge desèrtic, o la Costa de la Llum que s’estén per les zones costaneres de les províncies de Huelva i Cadis i ens ofereix grans platges de sorra, aigües cristal·lines, una gran varietat d’activitats aquàtiques i una àmplia oferta de turisme rural.

En resum, el sud d’Espanya és una regió turística molt completa que ofereix una àmplia varietat d’atractius turístics, des de ciutats històriques i culturals fins a platges, paisatges naturals únics i una gastronomia rica i variada, que inclou plats com el gaspatxo, el pescaíto fregit, el pernil ibèric, entre altres.

ALGUNS DELS NOSTRES CIRCUITS:

EXTREMADURA: RUTA DELS CONQUISTADORS

PINZELLADES DE MALAGA

SEVIILLA/CORDOVA/GRANADA

JAÉN/ÚBEDA I BAEZA

CADIZ I PUEBLOS BLANCOS

HUELVA RUTA COLOMBINA

Andalusia

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT