CATALUNYA

Viatge Costa Brava Tossa de Mar
Viatge fi de curs La Cerdanya

VIATGE CATALUNYA

Catalunya és una de les regions més populars d’Espanya per al turisme degut a la seva rica cultura, patrimoni històric, belles platges, impressionants paisatges naturals i una excel·lent gastronomia.

La ciutat de Barcelona és un de les destinacions turístiques més importants de Catalunya i d’Espanya en general. La ciutat és coneguda pels seus impressionants edificis modernistes, com la Sagrada Família de Gaudí, la Casa Batlló o la Pedrera, així com per la seva animada vida nocturna i la seva rica oferta gastronòmica. A més, la ciutat compta amb una àmplia varietat de museus i galeries d’art, com el Museu Picasso, el Museu Nacional d’Art de Catalunya o el MACBA, entre altres.

Altres ciutats importants de Catalunya inclouen Girona, una ciutat medieval amb un impressionant barri antic i una bella catedral, o Tarragona, una ciutat que compta amb un important patrimoni romà, incloent-hi un impressionant amfiteatre.

La Costa Brava i la Costa Daurada són dues de les zones costaneres més populars de Catalunya, famoses per les seves belles platges i cales, els seus pintorescos pobles pesquers i la seva oferta d’activitats nàutiques i esports aquàtics.

Quant als paisatges naturals, Catalunya compta amb una àmplia varietat de parcs naturals i espais protegits, com el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural de Montserrat, el Parc Nacional d’AigüestortesEstany de Sant Maurici, entre altres.

Finalment, la gastronomia de Catalunya és rica i variada, amb plats com la famosa crema catalana, el pa amb tomàquet, el coca de recapti, l’escalivada, el bacallà a la llauna, la botifarra, entre altres plats típics de la regió.

En resum, Catalunya és una destinació turística completa que ofereix una àmplia varietat d’atractius turístics per a tots els gustos i edats.

ALGUNS DELS NOSTRES CIRCUITS:

MERAVELLES DE LA COSTA BRAVA

LA CERDANYA CATALANA I FRANCESA

VALL D’ARAN I OSCA

TARRAGONA ROMANA DELTA DE L’EBRE

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT