GRÈCIA I MALTA

Viatge fi de curs Grècia

GRÈCIA

Grècia és un de les destinacions turístiques més populars del món degut a la seva rica història, impressionant bellesa natural i vibrant cultura. Alguns dels llocs turístics més populars a Grècia són:

Atenes: La capital de Grècia és coneguda pels seus impressionants monuments històrics, com l’Acròpoli, el Partenó i el Temple de Zeus. També és una ciutat vibrant i plena de vida, amb una gran quantitat de restaurants, bars i botigues.

Illes gregues: Grècia compta amb més de 6,000 illes, moltes de les quals són destinacions turístiques populars. Algunes de les illes més conegudes inclouen SantoriniMykonos, Creta, CorfúRodas, cadascuna amb les seves pròpies característiques úniques i bells paisatges.

Meteora: Aquestes impressionants formacions rocoses es troben en el centre de Grècia i són la llar de sis monestirs històrics construïts en el cim de les roques. És un lloc impressionant per a visitar i aprendre sobre la història i la cultura de la religió ortodoxa grega.

Olympia: És el lloc on es van celebrar els Jocs Olímpics de l’antiga Grècia, i és un dels llocs arqueològics més importants del país. Aquí es poden veure les ruïnes d’antics temples, estadis i altres estructures.

Tessalònica: És la segona ciutat més gran de Grècia i es troba en el nord del país. És coneguda per la seva vibrant vida nocturna, la seva impressionant arquitectura, els seus museus i galeries d’art, i la seva deliciosa gastronomia.

A més d’aquests llocs, Grècia és famosa pel seu deliciós menjar mediterrani, que inclou plats com el moussaka, l’amanida grega, el tzatziki i els gyros. També és coneguda pels seus festivals i esdeveniments culturals, com el Carnestoltes de Patres i el Festival d’Atenes i Epidauro.

MALTA

Malta és un petit país insular al Mediterrani, que és conegut pel seu impressionant patrimoni històric i les seves belles platges. Alguns dels llocs turístics més populars a Malta són:

La Valeta: La capital de Malta és una ciutat emmurallada impressionant, amb una arquitectura barroca i medieval ben conservada. És una ciutat vibrant i plena de vida, amb una gran quantitat de restaurants, bars i botigues.

Temples megalítics: Malta és la llar de diversos temples megalítics antics, que es creu que són alguns dels edificis independents més antics del món. Alguns dels temples més impressionants inclouen el Temple de Hagar Qim i el Temple de Mnajdra.

Platges: Malta és coneguda per les seves belles platges, com la Badia de Sant Julián, la Badia de Mellieha i la Platja de la Badia de Dwejra. Aquestes platges tenen aigües cristal·lines i sorra blanca, la qual cosa les converteix en el lloc perfecte per a relaxar-se i gaudir del sol.

Mdina: És una ciutat medieval emmurallada coneguda com la «Ciutat del Silenci», ja que només es permeten vehicles autoritzats als seus carrers. És un lloc impressionant per a visitar i aprendre sobre la història i la cultura de Malta.

La Gruta Blava: És una cova marina en la costa sud de Malta, coneguda per les seves aigües cristal·lines i la seva impressionant bellesa natural. És un lloc popular per a practicar esports aquàtics i gaudir de passejos amb vaixell.

A més d’aquests llocs, Malta és famosa pel seu deliciós menjar mediterrani, que inclou plats com el conill estofat, el pastizzi, l’amanida de lampuki i la pasta amb mariscos. També és coneguda pels seus festivals i esdeveniments culturals, com la Setmana de l’Art de Malta i el Festival de Jazz de Malta.

ALGUNS DELS NOSTRES CIRCUITS:

 

GRÈCIA

ILLES GREGUES

MALTA

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT