PAÏSOS NÒRDICS

Viatges grups Islandia
Viatge grup Cohenague Dinamarca

DINAMARCA, NORUEGA, SUÈCIA, FINLANDIA, ISLÀNDIA

Els països nòrdics d’Europa són coneguts per la seva impressionant bellesa natural, la seva cultura rica i la seva qualitat de vida. Alguns dels llocs turístics més populars als països nòrdics són:

Copenhaguen, Dinamarca: La capital de Dinamarca és una ciutat vibrant i cosmopolita, coneguda per la seva impressionant arquitectura, els seus bells canals i els seus increïbles restaurants.

Oslo, Noruega: La capital de Noruega és una ciutat moderna i vibrant, coneguda pels seus impressionants museus, com el Museu del Vaixell Viking, i per la seva bella naturalesa que envolta la ciutat.

Estocolm, Suècia: La capital de Suècia és coneguda com la «Venècia del nord» degut als seus nombrosos canals i ponts. És una ciutat vibrant i plena de vida, amb una gran quantitat de museus, galeries d’art i excel·lents restaurants.

Hèlsinki, Finlàndia: La capital de Finlàndia és una ciutat moderna i vibrant, amb una gran quantitat de bells edificis d’estil Art Nouveau, museus i galeries d’art.

Reykjavik, Islàndia: La capital d’Islàndia és una ciutat petita i pintoresca, coneguda per les seves increïbles vistes d’aurores boreals i paisatges naturals impressionants, com les cascades de Gullfoss i Seljalandsfoss.

A més d’aquests llocs, els països nòrdics són coneguts per la seva gastronomia, que inclou plats com el salmó fumat, les mandonguilles sueques, el formatge brunost noruec i la sopa de salmó finlandesa, així com pels seus festivals i esdeveniments culturals, com el Festival de Música de Roskilde a Dinamarca i el Festival de Llum d’Hèlsinki a Finlàndia.

ALGUNS DELS NOSTRES CIRCUITS:

LES JOIES DE NORUÈGA

COPENHAGE – ESTOCOLM

FINLANDIA

ISLANDIA

Viatge jubilats Noruega

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT