REGIÓ DELS BALCANS

Viatges jubilats Croàcia
Viatge croàcia

REGIÓ DELS BALCANS

La regió dels Balcans, que s’estén per diversos països d’Europa Oriental, és una zona rica en cultura, història i bellesa natural. Alguns dels llocs turístics més populars de la regió dels Balcans són:

Dubrovnik, Croàcia: Coneguda com la «Perla de l’Adriàtic», Dubrovnik és una ciutat medieval emmurallada situada en la costa adriàtica de Croàcia. És famosa pel seu impressionant barri antic, les seves impressionants fortificacions i la seva vibrant vida cultural.

Mostar, Bòsnia i Hercegovina: Aquesta ciutat situada en el sud de Bòsnia i Hercegovina és famosa pel seu bell pont de pedra, el Pont Vell, que travessa el riu Neretva. També és coneguda pel seu barri antic i les seves impressionants mesquites i monuments històrics.

Belgrad, Sèrbia: La capital de Sèrbia és una ciutat vibrant i cosmopolita, coneguda per la seva impressionant arquitectura, la seva vida nocturna i la seva rica cultura i patrimoni històric.

Sarajevo, Bòsnia i Hercegovina: Aquesta ciutat és coneguda per la seva rica història i cultura, així com per la seva impressionant arquitectura, mesquites i monuments històrics.

Sofia, Bulgària: La capital de Bulgària és una ciutat vibrant i cosmopolita, coneguda per la seva impressionant arquitectura, la seva vida cultural i els seus bells parcs i jardins.

Parc Nacional de Durmitor, Montenegro: Aquest bell parc nacional es troba a les muntanyes de Durmitor i és conegut pel seu bell paisatge natural, que inclou llacs de muntanya, canons i glaceres.

A més d’aquests llocs, la regió dels Balcans és famosa per la seva gastronomia, que inclou plats com el cevapi, el burek i el ajvar, així com pels seus vins i els seus festivals i esdeveniments culturals, com el Festival d’Estiu de Dubrovnik i el Festival de Música de Sarajevo.

ALGUNS DELS NOSTRES CIRCUITS:

CROÀCIA

ESLOVÈNIA

ESLOVÈNIA I ISTRIA

Viatge jubilats Bled

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES 

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT