ÀUSTRIA, HONGRIA REPÚBLICA TXECA

Viatge fi de curs Praga

ÀUSTRIA

Àustria és un país europeu que compta amb una gran quantitat d’atraccions turístiques, des de les majestuoses muntanyes dels Alps fins a la seva rica història i cultura. Alguns dels llocs turístics més destacats d’Àustria són:

Viena: La capital d’Àustria és coneguda per la seva arquitectura barroca, els seus palaus imperials i la seva vibrant vida cultural. Algunes de les atraccions més populars de Viena són el Palau de Schönbrunn, la Catedral de Sant Esteban i l’Òpera de Viena.

Salzburg: La ciutat natal de Mozart és famosa pel seu bell centre històric, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Algunes de les atraccions més populars de Salzburg són el Palau de Mirabell, la Fortalesa de Hohensalzburg i la casa natal de Mozart.

Tirol: Aquesta regió muntanyenca és famosa pels seus paisatges alpins i les seves estacions d’esquí. Algunes de les atraccions més populars de Tirol són la vall de Zillertal, l’estació d’esquí de Ischgl i el poble de Kitzbühel.

Innsbruck: La capital de Tirol és coneguda per les seves impressionants vistes a les muntanyes, així com per la seva arquitectura històrica i les seves atraccions culturals. Algunes de les atraccions més populars de Innsbruck són el Palau de Hofburg, el Goldenes Dachl i el telefèric Nordkette.

Hallstatt: Aquest pintoresc poble a la vora del llac Hallstättersee és conegut per la seva bella arquitectura alpina i la seva rica història. Algunes de les atraccions més populars de Hallstatt són les mines de sal, l‘església de San Miguel i el cementiri històric.

A més d’aquests llocs, Àustria també compta amb una gran quantitat d’activitats a l’aire lliure, com a senderisme, ciclisme, esquí i rafting. També és famosa per la seva gastronomia, que inclou plats com el Wiener Schnitzel, el Strudel i el Apfelstrudel.

HONGRIA

Viatges jubilats Hongria

Hongria és un país situat a Europa Central amb una rica història i cultura que atreu a visitants de tot el món. Alguns dels llocs turístics més populars d’Hongria són:

Budapest: La capital d’Hongria és coneguda com la «Perla del Danubi» a causa de la seva impressionant ubicació en totes dues ribes del riu Danubi. Budapest és famosa pels seus banys termals, els seus edificis històrics com el Castell de Buda i la Basílica de Sant Esteban, així com per la seva vibrant vida nocturna.

Llac Balaton: El llac més gran d’Europa Central és un destí popular per als turistes que busquen relaxar-se a la platja, practicar esports aquàtics i gaudir de la naturalesa. També compta amb nombrosos pobles i ciutats al seu voltant, com Siofok i Keszthely, que ofereixen una gran varietat d’atraccions turístiques.

 

Debrecen: La segona ciutat més gran d’Hongria és coneguda pels seus impressionants edificis històrics, com la Gran Església Reformada i l’Ajuntament. Debrecen també compta amb una gran quantitat de museus, com el Museu d’Art Modern i el Museu d’Història de la Ciutat.

Pecs: Aquesta ciutat universitària és coneguda per la seva arquitectura única, que barreja influències romanes, turques i barroques. Algunes de les atraccions més populars de Pecs són la Catedral de Pécs, la Mesquita de Pasha Gazi Kasim i el Museu Arqueològic.

Parc Nacional Hortobágy: Aquest parc nacional és conegut pels seus paisatges únics i la seva gran quantitat de vida silvestre, com els cavalls salvatges i els ocells migradors. Els visitants poden realitzar caminades, passejos amb bicicleta i passejos amb carro de cavalls per a explorar el parc.

A més d’aquests llocs, Hongria és famosa per la seva gastronomia, que inclou plats com el goulash, el strudel i el vi Tokaji. També és coneguda pels seus festivals culturals, com el Festival d’Òpera de Budapest i el Festival de Sziget, un dels festivals de música més grans d’Europa.

REPÚBLICA TXECA

La República Txeca és un país situat a Europa Central que compta amb una rica història i cultura, així com amb una gran quantitat d’atraccions turístiques. Alguns dels llocs turístics més destacats de la República Txeca són:

Praga: La capital de la República Txeca és una de les ciutats més belles i visitades d’Europa, coneguda per la seva arquitectura barroca i medieval, així com per les seves esglésies, museus i el seu famós Pont de Carlos.

Cesky Krumlov: Aquesta petita ciutat medieval situada en el sud de la República Txeca és coneguda pel seu impressionant castell, els seus bells carrers empedrats i el seu pintoresc centre històric, que va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Karlovy Vary: Aquesta ciutat balneari és famosa per les seves aigües termals, els seus bells parcs i els seus impressionants edificis històrics, com l’església de Sant Pere i Sant Pau i el Teatre Municipal.

Kutná Hora: Aquesta ciutat medieval va ser en el passat una important ciutat minera de plata i avui dia és coneguda per la seva impressionant Catedral de Santa Bàrbara i l’Església de Tots els Sants, així com per la seva famosa ossera, que conté milers d’ossos humans.

Telč: Aquesta petita ciutat és coneguda per la seva bella plaça del mercat, envoltada d’edificis renaixentistes i barrocs, així com pel seu impressionant castell, que compta amb una torre d’observació que ofereix vistes impressionants del paisatge circumdant.

A més d’aquests llocs, la República Txeca és famosa per la seva cervesa, que és una de les millors del món, així com per la seva gastronomia, que inclou plats com el goulash,

ALGUNS DELS NOSTRES CIRCUITS:

PRAGA

HONGRIA

AUSTRÍA TIROL

PRAGA BUDAPEST

CIUTATS IMPERIALS

Viatges jubilats Viena

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT