ALEMANYA, LUXEMBURG I SUISSA

Viatge Berlín cúpula

ALEMANYA

Alemanya és una destinació turística molt popular a Europa, conegut per la seva rica història, la seva impressionant arquitectura, la seva cultura vibrant i els seus bells paisatges naturals.

Entre les atraccions turístiques més populars d’Alemanya es troben la Porta de Brandenburg i el Mur de Berlín, la Catedral de Colònia, el Castell de Neuschwanstein, la ciutat de Munic i la Ruta Romàntica, que ofereix un recorregut pels pintorescos pobles i paisatges de la regió de Baviera.

La cultura alemanya és també un gran atractiu turístic, amb la seva deliciosa gastronomia, que inclou plats com la salsitxa bratwurst, el chucrut i la cervesa alemanya, considerada per molts com una de les millors del món. A més, el país és conegut pels seus festivals i esdeveniments culturals, com el Oktoberfest, la Setmana Santa a Saxònia i el Festival de la Llum a Berlín.

Alemanya compta amb bells paisatges naturals, com els Alps bavaresos, la vall del riu Rin, la Selva Negra i la costa de la Mar del Nord, que ofereixen nombroses oportunitats per a practicar senderisme, ciclisme i altres esports a l’aire lliure.

En resum, Alemanya és una destinació turística molt complet, amb una àmplia varietat d’atraccions culturals, gastronòmiques i naturals, i una rica història i patrimoni arquitectònic, que ho converteix en un lloc ideal per a visitar en qualsevol època de l’any.

LUXEMBURG

Luxemburg és un petit país situat a Europa Occidental que ofereix una àmplia varietat d’atractius turístics, des d’impressionants castells i bells paisatges naturals fins a la seva rica història i cultura.

Entre les atraccions turístiques més populars de Luxemburg es troben el Castell de Vianden, la ciutat de Luxemburg amb el seu bell centre històric, l’Abadia de Echternach, la Vall del Mosel·la i el famós Viaducte de Millau.

A més, Luxemburg és conegut pels seus impressionants paisatges naturals, com el Parc Natural de l’Alta Sure i el Parc Natural de la Vall dels Set Castells. El país també compta amb una rica història i cultura, que es pot explorar en el Museu Nacional d’Història i Art i el Museu de les Arts i les Tradicions Populars.

 

Luxemburg és també un gran destí gastronòmic, amb la seva deliciosa cuina local que inclou plats com la judd mat gaardebounen (pernil amb mongetes), el kachkéis (formatge fos) i la gromperekichelcher (coques de patata).

En resum, Luxemburg és una destinació turística molt complet, amb una àmplia varietat d’atraccions culturals, gastronòmiques i naturals, i una rica història i patrimoni arquitectònic, que ho converteix en un lloc ideal per a visitar en qualsevol època de l’any.

SUÏSSA

Suïssa és una destinació turística molt popular a Europa, conegut pels seus bells paisatges naturals, les seves ciutats encantadores i la seva rica història i cultura.

Entre les atraccions turístiques més populars de Suïssa es troben els Alps suïssos, el Llac Ginebra, el Matterhorn, la ciutat de Zuric, el castell de Chillon i la regió de Gruyères.

A més, Suïssa és coneguda per la seva excel·lent gastronomia, amb plats com el fondue de formatge i la raclette, i la seva famosa xocolata suïssa.

Suïssa també és un destí ideal per a practicar esports a l’aire lliure, com l’esquí, el surf de neu, el senderisme i el ciclisme, amb nombroses rutes i pistes en tot el país.

La cultura suïssa és també un gran atractiu turístic, amb festivals com el Carnestoltes de Basilea, la Festa Nacional Suïssa i el Festival de Jazz de Montreux.

En resum, Suïssa és una destinació turística molt complet, amb una àmplia varietat d’atraccions culturals, gastronòmiques i naturals, i una rica història i patrimoni arquitectònic, que ho converteix en un lloc ideal per a visitar en qualsevol època de l’any.

ALGUNS DELS NOSTRES CIRCUITS:

ALSÀCIA I EL RIN

SELVA NEGRE

SUÏSSA

ALEMANYA

Viatges Jubilats Suïssa

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT