ANGLATERRA, ESCÒCIA I IRLANDA

Estades linguistiques

VIATGES ANGLATERRA, ESCÒCIA I IRLANDA

Anglaterra, Escòcia i Irlanda són tres països diferents situats a les illes britàniques

Anglaterra

Anglaterra és una de les quatre nacions que conformen el Regne Unit, juntament amb Escòcia, Gal·les i Irlanda del Nord. Està situada en la part sud de l’illa de Gran Bretanya i té una població d’al voltant de 56 milions d’habitants. La seva capital és Londres, una de les ciutats més importants i visitades del món.

Anglaterra és famosa per la seva rica història i patrimoni cultural, amb llocs com Stonehenge, el castell de Windsor, la catedral de Canterbury, la Torre de Londres i el Museu Britànic com alguns dels seus principals atractius turístics. També és coneguda per la seva famosa literatura, amb autors com Shakespeare, Jane Austen i Charles Dickens.

A més de la seva riquesa cultural, Anglaterra té una vibrant escena de música, teatre i esports. És la llar de la Premier League de futbol, el torneig de tennis de Wimbledon, el Festival de Glastonbury i el West End de Londres, un dels majors districtes de teatres del món.

Anglaterra també compta amb bells paisatges naturals, com la costa de Cornualla, la campanya de Cotswolds, el llac District i els penya-segats de Dover.

Escòcia

Escòcia es troba al nord d’Anglaterra i és coneguda pels seus bells paisatges, castells i ciutats històriques com Edimburg i Glasgow

 Aquests son alguns dels llocs i activitats que podras gaudir durant el teu viatge 

Edimburg: La capital escocesa és una ciutat històrica que compta amb el famós Castell d’Edimburg, la Catedral de St Giles, i la Royal Mile, un carrer ple d’història i botigues.

Highlands: Els famosos «highlands» escocesos són un paradís per als amants de la naturalesa. Podràs gaudir d’espectaculars paisatges, cascades, llacs i muntanyes com el Ben Nevis.

 

L’Illa de Skye: L’Illa de Skye és una de les illes més belles d’Escòcia. Aquí podràs gaudir de senderisme, veure les famoses «fairy pools» i conèixer la cultura dels clans escocesos.

La ruta del Whisky: Escòcia és famosa pel seu whisky, per la qual cosa fer una ruta del whisky és una experiència única. Podràs visitar destil·leries i conèixer el procés d’elaboració del whisky escocès.

Stirling: Una ciutat històrica i medieval que compta amb l’imponent Castell de Stirling i el Monument Nacional de William Wallace.

També pots gaudir de la música tradicional, provar la gastronomia local i conèixer als escocesos amables i acollidors.

Irlanda

Irlanda es divideix en dues parts: la República d’Irlanda, un país independent situat en el sud de l’illa, i Irlanda del Nord, que forma part del Regne Unit i comparteix frontera amb la República d’Irlanda.

La República d’Irlanda és famosa pels seus paisatges verds, penya-segats i antics llocs arqueològics com l’Anell de Kerry i el monument megalític de Newgrange. Dublín, la capital de la República d’Irlanda, és coneguda per la seva vibrant escena cultural i els seus famosos pubs irlandesos.

Irlanda del Nord, per part seva, és coneguda pels seus espectaculars paisatges costaners i les seves ciutats històriques com BelfastDerry/*Londonderry. També compta amb llocs d’importància històrica com la Calçada del Gegant, un espectacular conjunt de columnes de basalt que s’estén per la costa nord d’Irlanda del Nord.

ALGUNS DELS NOSTRES CIRCUITS:

GRAN TOUR D’ANGLATERRA

ESCÒCIA ESSENCIAL

ANGLATERERRA – ESCÒCIA

IRLANDA

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT