ITÀLIA

Viatge fi de cus Roma

VIATGE A ITÀLIA

En la seva capital, Roma, es poden trobar ruïnes com el Coliseu, mentre que a Florència i la Ciutat del Vaticà es poden admirar obres d’alguns dels més grans artistes de la civilització occidental. La regió de la Toscana ofereix bells pobles envoltats d’extenses prades verdes i vinyes. El nord del país compta amb la serralada dels Alps i pobles com Antagnod i Aosta. Venècia és una bellesa arquitectònica entre aigües que podrem gaudir fent un recorregut en góndola. La regió de Puglia ofereix esglésies, monestirs i pobles pintorescs de zona rural i costanera.

Llacs d'Itàlia

Itàlia compta amb diversos llacs (laghi en italià) de gran bellesa i fama turística. Aquí us presentem alguns dels més destacats:

Llac di Como: situat a Llombardia, és el tercer llac més gran d’Itàlia i un dels més populars. Envoltat de muntanyes, és conegut per les seves elegants viles i jardins i per ser un lloc de vacances de luxe.

Llac di Garda: el llac més gran d’Itàlia, situat entre les regions de Llombardia, Trentino-Alt Adige i Veneto. Ofereix una gran varietat de paisatges, des de les platges del sud fins als paisatges alpins del nord. També és un lloc popular per a practicar esports aquàtics.

Llac Maggiore: situat en el nord d’Itàlia, a la regió de Piemont. Conegut per les seves belles illes (entre elles la Isola Bella i la Isola Mare) i per ser un lloc de vacances de l’alta societat des de fa segles.

Llac di Bolsena: situat a la regió de Lazio, és el llac volcànic més gran d’Europa. Envoltat de verds pujols i petits pobles medievals, és un lloc tranquil i menys turístic que altres llacs italians.

Llac di Iseo: situat a Llombardia, és un llac alpí envoltat de muntanyes. Destaca per la seva bella illa de Muntanya Isola i per ser un lloc de turisme actiu, amb nombroses rutes de senderisme i ciclisme.

Llac di Bracciano: situat a uns 30 quilòmetres al nord de Roma, a la regió de Lazio. És un llac volcànic envoltat de boscos i petits pujols. Destaca pel seu bell castell medieval i per ser un lloc de vacances dels romans des de l’antiguitat.

Aquests són només alguns dels molts llacs que Itàlia té per a oferir, cadascun amb la seva pròpia bellesa i encant.

Els Dolomites

Els Dolomites són una cadena muntanyenca en el nord-est d’Itàlia, situada a la regió de Trentino-Alt Adige/*Südtirol, que limita amb Àustria. La zona dels Dolomites a Itàlia també és coneguda com Tirol del Sud o Südtirol a causa de la seva influència austríaca i a la llengua alemanya que es parla en la zona.

Els Dolomites són una zona de gran bellesa natural, amb impressionants paisatges alpins i nombrosos pics, com la Marmolada, que és la muntanya més alta de les Dolomites amb una altura de 3.343 metres. La zona també és coneguda per les seves espectaculars formacions rocoses, com els pàl·lids penya-segats dels Tres Cims de Lavaredo.

A més de la seva bellesa natural, els Dolomites són una zona popular per a activitats a l’aire lliure com l’esquí, el senderisme i l’escalada. A l’hivern, les pistes d’esquí atreuen a esquiadors i snowboarders de tot el món, mentre que a l’estiu, les senderes de muntanya i les vies ferratas ofereixen oportunitats per a caminar i escalar a les muntanyes.

Culturalment, la zona dels Dolomites a Itàlia és interessant a causa de la seva herència austríaca i la mescla de cultures italianes i alemanyes. Molts pobles i ciutats tenen una arquitectura típica del Tirol, i la gastronomia de la zona també reflexa aquesta influència. A més, hi ha una gran quantitat de festivals i esdeveniments culturals al llarg de l’any que reflecteixen aquesta mescla de cultures.

Illes d'Itàlia

Itàlia té diverses illes en la Mar Mediterrània, algunes de les més conegudes són:

Sicília: És l’illa més gran d’Itàlia i està situada en l’extrem sud del país. És coneguda pel seu impressionant patrimoni cultural, belles platges i la seva deliciosa gastronomia.

Sardenya: És la segona illa més gran d’Itàlia i està situada en la mar Mediterrània occidental. És coneguda per les seves belles platges, naturalesa salvatge i pobles pintorescos.

Capri: És una petita illa situada en el Golf de Nàpols. És coneguda per la seva bellesa natural, els seus impressionants penya-segats i les seves belles platges.

Ischia: És una illa situada en el Golf de Nàpols, prop de Capri. És coneguda per les seves fonts termals i els seus bells paisatges naturals.

Elba: És una illa situada en la mar Tirrena, davant de la costa toscana. És coneguda pel seu bell paisatge muntanyenc i les seves platges d’aigües cristal·lines.

Aquestes són només algunes de les illes més conegudes d’Itàlia, però també hi ha altres illes més petites com les Illes Eòlies, les Illes Pontinas o les Illes Pelàgiques, que també són belles i valen la pena visitar.

ALGUNS DELS NOSTRES CIRCUITS:

ITÀLIA BÀSICA

ITÀLIA MONUMENTAL

LLACS D’ITÀLIA

DOLOMITES I TIRÒL ITALIÀ

SICILIA

SARDENYA

Viatge fi de curs Sardenya

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT