VIATGES PER A GENT GRAN-ASSOCIACIONS JUBILATS

Per més que passin els anys, els que som viatgers, no deixem de tenir aquestes ganes de descobrir llocs nous, conèixer racons impressionants, crear records inoblidables o repetir aquell viatge que tanta marca ens van deixar en el seu momient. Aquesta secció va destinada a totes les persones, que no veuen en l’edat un impediment.

Viatge fi de curs Menorca
NACIONAL
Viatges jubilats Europa
EUROPA
Excursions dia
SORTIDES DIA

Tours de menjar i vi: si ets un amant del bon menjar i el vi, els tours gastronòmics i de vi poden ser l’experiència perfecta per a tu. Explora les delícies culinàries d’una regió en particular, visita cellers locals i aprèn sobre la producció de vi mentre gaudeixes de paisatges impressionants.

Viatges culturals: els jubilats que estiguin interessats a aprendre sobre la història i la cultura d’una destinació poden gaudir d’un viatge cultural. Visita museus, llocs històrics i culturals, i submergeix-te en la cultura local per a obtenir una experiència de viatge enriquidora.

Viatges d’aventura: per als jubilats que busquen una experiència més emocionant, els viatges d’aventura poden ser una gran opció. Des de rafting i senderisme fins a passejos amb globus aerostàtic i paracaigudisme, hi ha moltes aventures emocionants disponibles per als jubilats que busquen sortir de la seva zona de confort.

Viatges a la platja: finalment, els viatges a la platja poden ser l’escapada perfecta per als jubilats que busquen relaxar-se i gaudir del sol i la sorra. Ja sigui que prefereixis prendre el sol i llegir un llibre, o participar en esports aquàtics, hi ha una platja perfecta per a cada tipus de viatger.

Creuers: els creuers poden ser una forma relaxant i agradable de viatjar per als jubilats. Amb una àmplia varietat d’opcions d’entreteniment i activitats a bord, a més de visites guiades en terra, els creuers ofereixen una experiència única i agradable per als viatgers jubilats.

Els  viatges per a jubilats que oferim a Blava Tous son una oportunitat emocionant per a experimentar noves cultures, explorar nous llocs i crear records duradors. Des de creuers i tours gastronòmics fins a viatges culturals i d’aventura, hi ha una gran varietat d’opcions de viatge disponibles per a vosaltres.

Assessorament personalitzat a través del correu electrònic, telèfon i visita al vostre centre sempre que ho necessiteu.

Envia'ns un formulari i demana pressupost

Valor seleccionado: 0

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT