GRÈCIA

Viatge fi de curs Grècia
Viatge Grècia

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS GRÈCIA:

Durant   aquest   viatge tindrem l’oportunitat de conèixer Atenes i part de la península del Peloponès. Viatjarem al passat recorrent més de 3.000 anys d’història, de la nostra història, ja que Grècia ha estat el bressol de la civilització occidental. És el lloc del naixement de la democràcia, la filosofia occidental, la literatura occidental, la política, els Jocs Olímpics i els principis més importants de la ciència. Tot aquest llegat el trobarem reflectit en la seva arquitectura, art, gastronomia, literatura i mitologia.

En aquest recorregut no hi pot faltar la visita a la seva vibrant i històrica capital, Atenes. Descobrirem una ciutat amb una riquesa patrimonial increïble que ens transportarà al seu gloriós passat i, al mateix temps, gaudirem de la moderna ciutat que és en l’actualitat. Tindrem l’oportunitat de descobrir els seus impressionants jaciments arqueològics, els característics barris, la seva gent i la deliciosa gastronomia. Començarem visitant l’Acròpolis, un dels símbols més destacats del país, que encara conserva importants monuments com són el Partenó, l’entrada dels  Propileus, el Teatre de Dionís, l’Odèon d’Herodes Àtic, el temple d’ Erectèon i el d’Atenea Niké. Continuarem visitant els seus característics i bulliciosos barris de Plaka i de Monastiraki, així com els seus emblemàtics mercats. També tindrem temps de visitar altres monuments destacats com són el Temple de Zeus Olímpic, l’Àgora Roma i l’Àgora Antiga.  Una tarda ens traslladarem direcció sud de la ciutat per contemplar una posta de sol en un fascinant i únic entorn.

En aquest viatge realitzarem una excursió a la península del Peloponès, una de les regions històriques més importants, no només de Grècia, sinó d’Europa sencera. Visitarem dos jaciments arqueològics i tindrem l’oportunitat de passar pel curiós Canal de Corint. 

Possibilitat de fer un creuer i visitar altres zones que compten importants jaciments arqueològics. 

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida segons les necessitats de cada centre. Per trobar la vostra opció només cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida. 

DETALLS:

TRANSPORT: AVIÓ

DURADA: 5 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

ITINERARI

DIA 1: AEROPORT BARCELONA – AEROPORT ATENES – ATENES

DIA 2: ATENES

DIA 3: ATENES

DIA 4: EXCURSIÓ PENÍNSULA DEL PELOPONÈS 

DIA 5: ATENES – AEROPORT ATENES – AEROPORT BARCELONA

Atenes Acropolis

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT