FLORÈNCIA

Viatge fi de curs Florència
Viatge Florència cultura

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS FLORÈNCIA:

Durant   aquest   viatge tindrem l’oportunitat de conèixer Florència, una de les ciutats més boniques del món i bressol del Renaixement. Com si fos un museu a l’aire lliure, la capital de La Toscana està plena d’obres d’art famoses, ja siguin palaus, esglésies, catedrals, pintures en els seus museus o estàtues.

Una de les primeres i millors coses a fer a Florència és anar fins a l’impressionant Piazza del Duomo, situada en el bell mig del centre històric, per visitar la Catedral de Santa Maria de Fiori (Duomo). Recomanem observar-la des de diferents perspectives per contemplar  la seva impressionant façana realitzada en marbre blanc i verd, amb la seva famosa cúpula de Brunelleschi plena de detalls. A l’interior, s’hi troba la tomba de Brunelleschi i en la cúpula unes increïbles escenes pintades del judici final. Al costat hi trobem l’esvelt Campanile de Giotto. El triangle dels tresors de la Piazza del Duomo la completa el Battistero di San Giovanni, on hi destaquen els tres conjunts de portes de bronze, de gran valor artístic, sobretot  ‘La Porta del Paradís’. Seguirem fins a arribar al Mercato Nuovo o del Porcellino, dedicat actualment a la venda de souvenirs i articles de cuir, entre altres coses. Continuarem cap a la Piazza della Signoria, un ampli museu a l’aire lliure que alberga diferents rèpliques d’estàtues d’alta importància, a més de conservar els edificis dels seus voltants, entre els quals hi destaca el Palazzo Vecchio, antiga residència de la poderosa família Medici. Anirem fins al riu des d’on podrem contemplar una de les imatges més pintoresques de la ciutat que ens ofereix l’emblemàtic Ponte Vecchio, un dels ponts medievals més bonics del món i un dels més antics d’Europa. Podem continuar passejant pels voltants del riu i arribar fins a la Piazza Santa Croce, una plaça envoltada de grans palaus i edificis on hi destaca la basílica de Santa Croce. També visitarem la basílica de Santa Maria Novella, amb una preciosa façana de marbre blanc i verd i en el seu interior hi podem trobar grans obres d’art. 

Possibilitat de visitar alguns dels museus més rellevants de la ciutat. La Galleria degli Uffizi resguarda una de les col·leccions de pintura més importants del món gràcies a obres de grans artistes com són Caravaggio, Botticelli, Miquel Àngel, Leonado da Vinci, Tiziano i Rafael, entre altres.  Si volem veure l’escultura més famosa del món, el David, l’obra mestra de Miguel Ángel, haurem de visitar la Galleria dell’Accademia. Si volem continuar coneixent els seus museus, seguiríem amb la visita del Palau Pitti, que alberga destacades col·leccions d’escultures, pintures i altres objectes. 

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida segons les necessitats de cada centre. Per trobar la vostra opció només cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida. 

DETALLS:

TRANSPORT: AVIÓ

DURADA: 3 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

ITINERARI

DIA 1: AEROPORT ORIGEN – AEROPORT FLORÈNCIA – FLORÈNCIA – CENTRE HISTÒRIC

DIA 2: GALLERIA DEGLI UFFIZI – CENTRE HISTÒRIC

DIA 3: GALLERIA DELL’ACCADEMIA – CENTRE HISTÒRIC –  AEROPORT FLORÈNCIA – AEROPORT ORIGEN

IMG_20220305_123837

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT