CRACÒVIA

Viatge fi de curs Cracòvia
Cracòvia - mapa viatges

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS CRACÒVIA:

Durant   aquest   viatge tindrem l’oportunitat de conèixer Cracòvia, una de les ciutats més antigues i boniques de Polònia, amb un increïble patrimoni cultural a més de tenir una de les històries més esgarrifoses del món. Sense dubte, una ciutat que no ens deixarà indiferents.

Farem interessants visites culturals als espais més emblemàtics de la ciutat, passejarem pels carrers principals i al mateix temps que gaudirem de la vida i l’ambient  de la ciutat.  Entre els principals monuments hi destaquen el Castell de Wawel, la catedral (Stare Miasto), el Collegium Maius, la plaça de mercat Rynek Glowny, la torre de l’antic ajuntament, el mercat de Sukiennice, l’església de Santa Verge Maria, l’antiga muralla amb la Porta de Florià i la fortalesa de la Barbacana, la basílica de Sant Maria, la plaça de Maly Rynek i passejar pel carrer Grodzka on veurem diferents edificis històrics amb les façanes pintades de colors pastel i pel carrer Kanonicka.  En la visita del barri jueu recomanem visitar la Sinagoga Vella, la Sinagoga Remuh amb un antic cementiri jueu i passejar per l’ambientat carrer de Szeroka i la plaça Nowy.

Si volem allargar l’estada a la ciutat, oferim la possibilitat de realitzar un seguit d’excursions. Per qui els interessi la històrica contemporània, proposem visitar Auschwitz-Birkenau, un dels camps de concentració més esgarrifosos del s.XX, en el que hi van assassinar a més d’un milió de persones. També tenim la possibilitat de visitar les Mines de Sal de Wieliczka on recorrerem cap a tres quilòmetres a través de sales, totes elles decorades amb escultures fetes de sal, llacs subterranis i accedirem a l’increïble Capella de St. Kinga, tallada exclusivament amb sal. 

També teniu la possibilitat de combinar la visita de la ciutat amb la de la seva capital, Varsòvia. 

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions per poder definir el viatge a mida de les necessitat de cada centre. Per trobar la vostra opció, només cal que ens expliqueu les necessitats i/o idees que teniu i us prepararem el pressupost a mida. 

DETALLS:

TRANSPORT: AVIÓ

DURADA: 3 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

ITINERARI

DIA 1: AEROPORT ORIGEN – AEROPORT CRACÒVIA – CRACÒVIA

DIA 2: CRACÒVIA

DIA 3: CRACÒVIA – AEROPORT CRACÒVIA – AEROPORT ORIGEN

CRACÒVIA

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT