BUDAPEST

Viatge fi de curs Budapest

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS BUDAPEST:

Durant   aquest   viatge tindrem l’oportunitat de conèixer Budapest, la capital d’Hongria. Visitarem una de les ciutats més boniques d’Europa, coneguda com la perla del Danubi. Els seus històrics i monumentals edificis, els seus ponts, els seus castells, els seus carrers pintorescs, els seus balnearis d’aigües termals, la seva il·luminació nocturna, les seves llibreries, els ‘ruin bars’… Són només algunes de les coses que enamoren de la ciutat.  

Farem interessants visites culturals als espais més emblemàtics de la ciutat, passejarem pels carrers principals i al mateix temps que gaudirem de la vida i l’ambient  de la ciutat.  Entre els principals monuments hi destaquen el Parlament, el Pont de les Cadenes, el Pont de la Llibertat, el Castell de Buda, el Parlament, l’Òpera, el Bastió dels Pescadors, la Plaça dels Herois, la Basílica de Sant Esteve, les avingudes d’Andrássy i Váci Utca i la sinagoga jueva.

Si hi ha una ciutat que val la pena de ser descoberta des d’una altra perspectiva, aquesta és sens dubte Budapest. Així doncs, en aquest viatge no hi pot faltar un passeig en barca pel riu Danubi, des d’on podrem endevinar la silueta de la ciutat,  sigui durant el dia o la nit, ja que els principals monuments queden il·luminats. 

Tindrem l’oportunitat de relaxar-nos en un dels millors banys termals de la ciutat, en  l’emblemàtic Balneari Széchenyi. El recinte conté diverses piscines termals interiors, tres enormes piscines exteriors, diferents sales de massatges, saunes i banys turcs. 

Una de les coses més originals a visitar a la ciutat són els seus famosos ‘ruin bar’, uns locals que van sorgir a principis de segle quan es va decidir destinar els edificis abandonats de més de cent anys a espais recreatius i culturals.  En aquests bars també hi podem trobar concerts alternatius, cicles de cine, presentacions de llibres… 

I si tenim ganes de respirar aire pur i relaxar-nos, podem anar a l’Illa Margarita, un bonic parc rodejat pel Danubi on es poden veure des de jardins fins a les ruïnes del Convent de Santa Margarita. 

Si volem allargar l’estada a la ciutat, oferim la possibilitat de fer una excursió a les ciutats d’Esztergom, Visegrád i Szentendre.

Possibilitat de combinar el viatge amb la visita de ciutats com Viena o Bratislava. 

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida segons les necessitats de cada centre. Per trobar la vostra opció només cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida. 

DETALLS:

TRANSPORT: AVIÓ

DURADA: 3 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

ITINERARI

DIA 1: AEROPORT ORIGEN – AEROPORT BUDAPEST – BUDAPEST

DIA 2: BALNEARI SZECHENYI – BUDAPEST

DIA 3: BUDAPEST – AEROPORT BUDAPEST – AEROPORT ORIGEN

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT