SORTIDES I TRASLLATS

A Blava Tours també organitzem les sortides – excursions de dia per a tots tipus de grups. Com en tots els viatges, adaptem les excursions a les necessitats de cada client oferint des de sortides culturals, esportives, educatives o la temàtica que ens demaneu.

Tanmateix, oferim als nostres clients la possibilitat de contractar els trasllats que puguin necessitar, ja siguin trasllats terrestres, marítims o aeris.

En cas d’estar interessats en rebre qualsevol tipus d’informació, només cal que ens contacteu mitjançant una trucada telefònica, via correu electrònic o bé emplenant el formulari de la web.

Activitats nàutiques a la Costa Brava

sortida dia padel surf

La Costa Brava és el lloc ideal per practicar esports aquàtics i  d’aventura . Proposem passar una jornada immersos en l’entorn privilegiat de la Costa Brava on podem practicar diferents esports al mar, com son  el Padel Surf, el caiac o l’ski bus (banana).

Aventura al Pallars​

Rafting pallars

El Pallars Sobirà ofereix l’entorn perfecte per gaudir dels esports d’aventura. El riu Noguera Pallaresa i els seus barrancs, boscos, valls i cims et faran sentir experiències inoblidables i t’ajudaran a viure la natura més de prop. En aquest indret idíl·lic hi podem practicar diferents esport d’aventura com són el ràfting, el piragüisme, l’hidrospeed i el barranquisme, o també altres activitats lúdiques com són el senderisme pel Parc Nacional d’Aigüestortes i la hípica, entre altres.  

Aventura a la Cerdanya

Piraguisme La Cerdanya sortida dia

La Cerdanya és el lloc ideal per practicar esports a l’aire lliure i si són d’aventura encara més. Proposem passar una jornada immersos en l’entorn privilegiat de la Cerdanya on podem practicar diferents esports d’aventura com son el ràfting, el piragüisme i l’espeleologia o també altres activitats lúdiques com son el senderisme i l’hípica, entre altres.

Reptes al Montseny – Jocs de cohesió

sortides dia montseny

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada d’activitats lúdic-competitives que tenen per objectiu la coordinació i cooperació dels membres d’un equip, és a dir, el treball en equip. Amb aquest joc el grup es veurà obligat a recercar estratègies conjuntes i d’aquesta manera es fomentarà l’organització en grup. Durant aquestes dinàmiques, es crea un clima distès i favorable per la cooperació en grup.

Multi Aventura al Montseny – Jocs d’aventura

Sortides dia aventura montseny

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada d’activitats multi aventura envoltats d’un entorn natural privilegiat, el Montseny. Teniu diferents opcions a escollir on podreu descarregar la vostra adrenalina: paintball, humor amarillo, quads, big ball, rocòdrom… Et preparem el combinat adaptat a l’edat i necessitats del vostre centre.

Barcelona – Ruta del Modernisme

Sortides dia barcelona gaudi

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari guiat per la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament con altres arquitectes, van fer de Barcelona la capital mundial del Modernisme.

Barcelona – Ruta del confinament i les epidèmies

sortides dia barcelona historia

Aquesta visita ens servirà per descobrir la història de lluita i superació de la ciutat de Barcelona, que ha fet front a un seguit d’epidèmies mortíferes, com ara la pesta negra, el còlera, la febre groga, la tuberculosi o la “grip espanyola”. Farem una ruta tot posant atenció a la vessant més social i cultural en l’afectació d’una epidèmia a la ciutat.

Tarragona – Ruta per la Tàrraco romana

Sortides dia Tarragona

La ruta per Tarragona és un itinerari guiat on descobrirem la Tàrraco que va enlluernar a l’emperador Adrià. El 122 dC l’emperador Adrià arriba a Tàrraco per a conèixer una de les ciutats més esplendoroses del seu Imperi. A partir de la Maqueta de la ciutat seguim les seves passes pel Fòrum Provincial, la Torre del Pretori i el Circ, fins el majestuós Amfiteatre, finalitzat durant el seu regnat.

Girona – Un passeig per la història

Sortides dia Girona

La ruta per Girona és un itinerari guiat on descobrirem els racons més emblemàtics del barri vell de la ciutat. Et proposem un recorregut per la ciutat històrica que ens portarà per espais tan representatius de la ciutat com l’Església de Sant Félix, el Monestir de Sant Pere de Galligants, la Catedral, la Muralla i el Call Jueu.

WaterWorld

sortides dia water world

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada en un dels parc aquàtics més grans que tenim a casa nostra. Allà ens hi esperen diverses atraccions d’aigua: muntanyes russes aquàtiques, els tobogans més alts del continent, piscines d’onades, rius ràpids o pistes toves.

Illa Fantasia

illa-fantasia

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada al parc aquàtic del Maresme on ens divertirem amb més de 22 tobogans, 3 macro piscines, una gran zona de pícnic i molts més serveis que ens faran viure una experiència única i refrescant.

Port Aventura

sortida dia port aventura

En aquesta sortida gaudirem d’una jornada de diversió al parc d’atraccions de PortAventura. Dins el recinte podrem gaudir de diferents zones com la Mediterrània, la Polinèsia, la Xina, Mèxic i el Far West, amb atraccions com el Shambhala, el Dragon Khan o l’Stampida. A més, podrem assistir als nombrosos espectacles del carrer.

Oferim també la possibilitat de viure una jornada gaudint de l’autèntica experiència de Ferrari Landa, amb més de 70.000 m2 d’emoció, adrenalina i diversió. I pels que vulguin passar un dia ben refrescant, també teniu la possibilitat de passar el dia al Caribe Aquatic Park on t’hi esperen més de 50.000 m2 on pots refrescar-te i lliscar per nombrosos tobogans i piscines en un món on l’aigua és la protagonista.

DEMANA PRESSUPOST

Valor seleccionado: 0

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES D

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT