10 PASSOS PER FACILITAR L’ORGANITZACIÓ DEL TEU VIATGE DE FI DE CURS

Vols organitzar un viatge de final de curs amb grup? A continuació us expliquem els 10 passos que us facilitaran l’organització.

Preparació Viatge

Des de fa molts anys, és tradició que quan els adolescents arriben a l’últim curs de secundaria organitzin un viatge de final d’etapa que quedarà en el record de tots ells. A dia d’avui, tots els adults que vàrem poder gaudir d’aquesta vivència, encara tenim aquest bon record en les nostres memòries  i que, sovint, ens fa treure un somriure recordant totes les anècdotes i experiències viscudes.

Un tancament d’etapa molt important, on els camins es dispersen i cadascú empren una nova vida. Una experiència molt bonica i enriquidora però no ens hem d’oblidar que l’organització d’un viatge, i més amb grup, consta d’un procés laboriós i que precisa de dedicació. Per evitar mal de caps i fer-ho tot molt més amè, hem recopilat el 10 passos que porten  a una bona organització, indispensable per un viatge de fi d’etapa inoblidable.

  1. Planificar amb antelació. Com més aviat comenceu a organitzar el vostre viatge, més són els beneficis que se us presentaran.
  2. Acordar un pressupost a l’abast de la butxaca de tots. No ens hem d’oblidar que perquè aquest viatge tingui sentit, l’objectiu és que viatgi el màxim número d’alumnes.
  3. Escollir les dates. És molt interessant si disposeu de flexibilitat de dates, d’aquesta manera es podran comparar els preus i escollir les dates en el que el viatge sigui més econòmic. Recomanem viatjar en dates que no sigui les clàssiques en les que viatgen moltes escoles, d’aquesta manera aconseguirem millors preus, millor serveis i no saturació.
  4. Seleccionar el destí o destins desitjats. Com sempre passa en les decisions de grup, és probable que surtin propostes molt diverses, hi haurà els qui prefereixen destins de sol i platja i de caire més lúdic, uns altres a qui els hi agrada més la natura o els qui prefereixin destins més culturals. El més pràctic és que es seleccioni per vots dos o tres destins.
  5. Contactar amb l’agència de viatges de confiança la qual us farà els pressupostos necessaris i us donarà un assessorant qualificat.
  6. Escollir el destí del viatge.
  7. Els experts són qui es posen a treballar. Tindreu un assessorament en tot moment, us oferiran els millors plans, us guiaran durant tot el procés i en cas de contratemps seran els qui s’encarregaran de solucionar-ho. Mentrestant, els professors i alumnes us podeu dedicar a la seves tasques, ensenyar i aprendre.
  8. Portar al dia totes les documentacions i informacions sol·licitades per l’agència. Si ho fem a última hora i amb preses, hi ha més probabilitats que pugin sortir imprevistos.
  9. Preparar maletes.
  10. Marxem de viatge!!

Si vols que t'acompanyem i assessorem durant aquest procés, no dubtis en sol·licitar informació

Valor seleccionado: 0

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *