SUD DE FRANÇA

Viatge fi de curs Sud de França
Sud Fraça far

DESCRIPCIÓ VIATGE FI DE CURS SUD DE FRANÇA:

Durant   aquest   circuit viatjarem en l’època medieval a través d’un itinerari cultural i paisatgístic per França i la Catalunya nord.

En el viatge de fi de curs del Sud de França passejarem per pobles amb d’encant molt especial. L’eix principal del viatge el trobem a Carcassona, una vila envoltada per una doble muralla de 3km de llargària; el seu interior manté l’aspecte d’una vila medieval europea amb els carrers estrets i recargolats, barris d’artesans i gremis, el castell dels comtes de Carcassona i la basílica de Sant Natzari. Visitarem  Albi on hi destaquem la catedral de Santa Cecília, el pont vell i el Palau de la Berbie; possibilitat de visitar el Museu Tolouse Lautrec, on hi podrem veure la més gran col·lecció pública del pintor. Coneixerem Tolouse, l’anomenada Ciutat Rosa pel color que domina en els seu edificis antics, on hi destaquem la Plaça del Capitoli i la Creu Occitana, el canal i els mercats medievals del centre. També farem una parada al poble coster de Cotlliure on visitarem el seu casc antic medieval i el castell reial.

Proposem fer una parada de gran contingut històric i visitar la Maternitat Suïssa a Elna. Coneixerem una institució humanitària dedicada a ajudar dones, sobretot exiliades dels camps de refugiats creats durant la Guerra Civil espanyola.

Per donar un contrast al viatge, proposem dedicar una jornada a la Cité de l’Espace. Gaudirem d’unes grans i importants instal·lacions dedicades a la investigació espacial.

Possibilitat de visitar altres punts d’interès de la zona com serien la Fàbrica Airbus, el castell càtar de  Puilaurens, Perpinyà, Cordes du Ciel, el riu subterrani en Labouiche, entre altres.

El destí ens permet oferir una gran varietat d’opcions i poder definir el viatge a mida a les necessitat de cada centre. Per trobar la vostre opció, no més cal que ens expliqueu les vostres necessitats i/o idees i us prepararem el pressupost a mida.

DETALLS:

TRANSPORT: AUTOCAR

DURADA: 4 DIES

TIPUS VIATGE: CULTURA I OCI

PENSIÓ: MITJA PENSIÓ / PENSIÓ COMPLETA

 

ITINERARI

DIA 1: ORIGEN – COTLLIURE – MATERNITAT ELNA – CARCASSONA

DIA 2: CITÉ DE L’ESPACE – CARCASSONA CASC ANTIC

DIA 3: ALBI – TOLOUSE

DIA 4: CARCASSONA CASTELL COMTAL – ORIGEN

Viatge fi de curs Sud de França

*Aquesta proposta de viatge es pot modificar i adaptar a les necessitats de cada grup. Demaneu el vostre pressupost.

93 694 00 94

ASSISTÈNCIA 24 HORES 

LES COBERTURES MÉS COMPLERTES

SERVEI PERSONALITZAT

GESTIÓ INTEGRAL DEL VIATGE

DOSSIER ITINERARI DETALLAT