beneficis viatge fi de cus

BENEFICIS DEL VIATGE DE FI DE CURS

Beneficis del viatge de fi de curs

Inaugurem aquest curs escolar pensant amb els nostres clients i ja s’acosta l’esperat VIATGE DE FI DE CURS dels alumnes.  Des de BLAVA TOURS us plantegem uns viatges organitzats pensats per gaudir dels companys i els amics de classe. Viatjar amb grup millora la capacitat de treball en equip i la independència a l’hora de prendre decisions. Viatjar és una experiència molt gratificant i enriquidora i si es pot compartir amb els companys, encara ho és més.

Rodejar-te dels companys et farà molt fàcil l’experiència, ja que descobriràs el molt en comú que tens amb molts d’ells, els coneixeràs a fons, tant aquells dels que creies que ho sabies tot, com dels que no hi mantens una relació molt estreta.

· Un viatge de fi de curs és diversió assegurada, compartir idees i experiències Amb organització prèvia no hi ha preocupacions i només queda gaudir.

· Un viatge en grup, és sempre més econòmic. El cost d’aquest, es veu reduït considerablement quan supera certa quantitat d’alumnes. S’estalvia molts diners en gaudir de descomptes per a grups a llocs d’interès cultural i turístic i en abonaments de transport.

Des de Blava Tours us garantim un viatge de final de curs de somni, ple d’activitats, ja siguin culturals, de lleure i d’aventura o la combinació de totes. Tu tries el que més s’adequa a les teves necessitats i nosaltres ens ocupem de tot.
· Visites culturals a monuments emblemàtics, museus, teatres
· Activitats multiaventura: Caiac, canoa, ràfting, tirolina, barranquisme, escalada, esquí
· Excursions a parcs d’atraccions
· Circuits per Europa
· Circuits Nacionals
· I molt més….

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *